teisipäev, 26. jaanuar 2016

Võrkpalli rahvaliiga

Võrkpalli Credit24 rahvaliigas on Hiiumaa võistkondadest seni edukaim meie segavõistkond. Mehed pallivad teises ja naised kolmandas tugevusgrupis, kirjutab Kadi Kiiver Hiiu Lehes.

Sel hooajal esmakordselt liigasse lisatud segavõistkondade arvestuses on Hiiumaa esindus esimeses tugevusgrupis startinud võimsalt. Võistkond pole viie mänguga loovutanud ühtegi punkti.
Hiiumaa segavõistkonnas mängivad Kati Nelis, Everin Padari, Jaana Üksik, Mari Vahtra ja Mirje Roasto ning Erkki Kallas, Toomas Nurk, Talis Vähejaus, Tõnis Villmäe ja Tanel Villmäe.
Segavõistkonna teises tugevusgrupis mängib ka Hiiu Teed võistkond, kellel on alagrupimängud mängitud ja kirjas 2 kaotust ja 4 võitu.
Meeste teises tugevusgrupis mängib Hiiumaa VK võistkond koosseisus Norman Ilumets, Silvester Ilumets, Ülari Kaibald, Gregor Kiin, Silver Laidro, Kertjan Novek, Jaan Rebel, Steven Saarnak ja Hannes Teidla. Neil on seni kirjas üks võit ja kolm kaotust ning pidamata kaks kohtumist.
Naiste kolmandas tugevusgrupis võistleb Hiiu Teed naiskond. Kui seni oli nende kontol kaks kaotust, siis viimati teeniti kodusaalis kaks võitu. Tiimis Kristi Linkov, Marge Vähter, Piret Põllu, Mari Vahtra, Siret Sahtel, Marina Väljas, Anne-Ly Kõmmus, Kersti Golub ja Evely Kullamägi.

Credit24 rahvaliiga 14. hooaja kulminatsiooniks on kahepäevane finaalturniir 25. ja 26. märtsil.

Kõik tulemused on nähtaval siin.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar